Taide ja Käsityö verkkokaupan takana touhuaa kahden lapsen äiti suoraan Kellon ytimestä. 

Olen alunperin Rovaniemeltä lähtenyt maailmalle ja opiskellut aikoinaan hoitoalalle ja moni Iin alueella saattaa vielä minut muistaa kiertävänä jalkahoitajana. Olen aina rakastanut piirtämistä ja se on eräänlainen henkireikä minulle ollut aina. Toisen lapsen syntymän jälkeen kaipasin jo muidenkin seuraa ja löysin yhdestä äiti kahviryhmästä toisen yrittäjähenkisen äidin Annen, jonka kanssa aloimme innolla opettelemaan kuosittelua kuvituksistani. 

Ensimmäiset kuosini olivat enemmän lastenvaatteisiin suunniteltuja kunnes suunnittelin ensimmäisen hirvimetsällä- kuosini. Sittemmin yhä enemmän painotukseni on palannut takaisin metsäneläimiin sekä metsästysaiheisiin kankaisiin. 

Koronan alettua sain ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla siipiäni Iissä työvalmentajana, joka on ollut melkoinen hyppy tuntemattomaan erittäin rikastuttavalla ja positiivisella tavalla. Kuluneen viime vuoden aikana olen myös miettinyt hyvin paljon, mikä on suuntani tässä yrityksessä ja tuotteissa. 

Nyt näin vuoden 2022 keväällä tunnen olevani taas valmis hyppäämään täysipäiväiseksi yrittäjäksi, jolloin se mahdollistaa lapsilleni joustavammat ja lyhyemmät hoitopäivät ja antaa minulle mahdollisuuden keskittyä taiteeseen ja luoda uusia ihastuttavia hahmoja kuoseihini. 

Tartun mielelläni uusiin mahdollisuuksiin ja jos olet ompelualan yrittäjä niin sinulla on mahdollisuus saada alennusta kankaisiin ja teen myös kuosisuunnittelua toiveiden mukaan. Eli minuun saa ottaa hyvinkin matalalla kynnyksellä yhteyttä.

Arvomaailmani ykkönen on perheeni ja lasteni hyvinvointi, joten en välttämättä aina kerkeä facebookissa tai instassa vastaamassa yhteydenottoihin varsinkaan iltaisin tai loma- aikoina. Mutta tilaukset ja jos on tilauksien kanssa ongelmia, niin niihin reagoin heti viestin saatuani. Toimitusvarmuus ja luotettavuus ovat minulle tärkeitä asioita ja haluan asiakkaille hyvän ja turvallisen ostokokemuksen tarjota. Huomioithan kuitenkin, että tapahtuma- aikoina sekä loma- aikoina toimituksissa voi olla hieman viivettä. Pyrin näistä kuitenkin ilmoittamaan erikseen. 

Kankaat tilaan Euroopan ja lähinnä Puolasta. Kankailla on vähintään ökö- tex sertifikaatti ja osassa kankaita on myös GOTS- sertifikaatti. Kankaat tilataan pienerissä ja valikoima vaihtelee aina. Pyrin kuitenkin myös kotimaisuuteen ja asusteet valmistaa tässä lähellä ompelijat, joilla on tarvittava osaaminen ja välineistö ompeluun. Pien yrittäjien yhteistyö on minulle tärkeää. Myös korut ovat suomalaista käsityötä.


Ihanaa kevättä ja nauttikaamme luonnosta! 


Terveisin,

 Tanja Kähkönen 

Taide ja Käsityö verkkokaupan yrittäjä

Seurankuja 12

90820 Kello, Finland

Puh. 04578401888 

taidejakasityo@taidejakasityo.fi