Pieni pala minua- matka minuuteen.
Pieni pala minua- matka minuuteen.

Pieni pala minua- matka minuuteen.

20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hannamaaria Ikosen kirjoittama elämäntapa muutoksesta kertova kirja, joka tempaa lukijansa mukaansa.

Pieni pala minua on tunteita ja ajatuksiani täynnä. Olen kirjoittanut matkastani kohti terveellistä huomista minulle tyypillisellä tavalla, erittäin avoimesti ja rehellisesti. Tämä ei ole maraton valmennuskirja, vaan elämäntapa muutos kirja. Se on synytnyt matkalla, josta olen aikaisemmin vain unelmoinut. Toivon Teidän lukijoiden imevän innostusta esimerkistäni ja voittaa omat ennakkoluulonsa eli haastaa tapansa toimia. Aina on mahdollisuus ottaa se ratkaiseva askel ja muuttaa elämänsä suuntaa, ja mikä on tärkeintä, onnistua siinä, niinkuin minä olen tehnyt. 

Kaikki sai alkunsa kahden juoksijan tapaamisesta, jotka juoksivat Suomen halki, Nuorgamesta Helsinkiin heinäkuun 2017 aikana. He pitivät maratonin joka päivä, kuukauden ajan! Hämmennyin heidän innostaan ja ihailin heitä. Pian huomasin lyöväni vetoa heidän kanssaan siitä, että minä juoksen maratonin vuoden päästä. Aluksi minua hirvitti ihan suunnattomasti se, mihin olinkaan lupautunut. Tunnustan, että välillä kaduin lupaustani. "Maratonille juoksemaan? minä, 43 vuotias, 96 kiloinen sekä nolla kuntoinen Hanna, kuka hengästyy jo portaissa noustessa? EI *#%!@!"

Julkaisin vuosi sitten esikoiskirjani Pieni pala taivasta kirjassa purjehdin elämäni läpi suurimman käänne kohdan- silloisen aviomieheni yhtä- äkkisen menetyksen. Kirja kertoi matkastani, kuinka selvisin tuosta menetyksestä. Juoksin silloin henkisen maratonini. Ja nyt oli fyysisen aika. 

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle mukaani, elämäntapamuutoksen tuomiin ylä ja alamäkiin. Kirja seuraa vuoden ajan elämäntapa muutostani. Paluuta vanhaan ei ole, eikä tule! Tämä matka jatkuu läpi elämän, sillä tämähän on elämäntapa muutos. Sehän se tässä se paras ja mahtavin puoli on.

Paino:
258 g
Arvostelut 0 arvostelua