Yksisarvinen silityskuva noin 13*13cm kokoinen
Yksisarvinen silityskuva noin 13*13cm kokoinen

Yksisarvinen silityskuva noin 13*13cm kokoinen

2,00 €
Sisältää alv. 24 %

13cm*13cm kokoinen silityskuva kestokasseihin, paitoihin tai mihin vain sopivaan materiaaliin lisä näyttävyyttä antamaan.

Yksisarvinen sopii vaatteisiin, pipihin, kestokasseihin... Oikeastaan, mihin vain koristeeksi, kunhan materiaali soveltuu silittämiseen. Alla lista silityskuva kalvoista ja millaisiin tekstiileihin soveltuvat.

Silityskuvien kiinnittämiseen tarvitset silitysraudan/ prässin, leivinpaperin ja tietenkin puhtaan vaatteen, jossa ei ole nukkaa pinnalla.
on suositeltavaa pestä vaate ilman huuhteluainetta ennen silityskuvan kiinnittämistä. Poista myös vaateteipillä ylimääräinen roska kohdasta, mihin silityskuva on tulossa kiinni.

Laita silitysrauta lämpeämään 2-3 pisteelle, poista silityskuvasta kirkas ohut suojamuovi ja aseta silityskuva vaatteelle niin, että se puoli, missä on tarrapinta tulee vaatetta vasten. Aseta leivinpaperi päälle ja paina silitysraudalla kohtisuoraa alaspäin 20-30s. Jos olet epävarma materiaalin soveltuvuudesta, niin kokeile testisilitystä huomaamattomaan paikkaan ensialkuun.

Kokeile varovasti nostaa muovin reunaa ja katso, onko kalvo kiinnittynyt vaatteeseen. Jos ei ole, niin laita leivinpaperi takaisin ja toista silitysvaihe uudestaan. Kun saat poistettua silityskuvasta kirkkaan kalvon, laita uudestaan leivinpaperi päälle ja toista silitys painaen kohta kohdalta 20-30s.
silitä lopuksi myös nurjalta puolelta.

Voit varovasti kokeilla, onko kuva kiinnittynyt kunnolla, vetämällä kangasta silityskuvan ympäriltä varovasti. Jos silityskuva ei ole kunnolla kiinni, niin se lähtee irti. Silloin vain uusia silityksen ja voit vähän nostaa silityslämpötilaa.

Jos pesun jälkeen silityskuvan reuna repsottaa, niin silitä kuva uudestaan kiinni leivinpaperin läpi.

Jos tuntuu ettei kuva lähde kiinnittymään, nosta astettain raudan lämpöä. Jotta kuva kiinnittyy kunnolla tekstiiliin, tarvitaan riittävä lämpötila ja paine, että kuva sulaa tekstiiliin kiinni. Prässi on paras, mutta tiedän, että silitysraudalla myös onnistut!

Alla vielä tietoa kalvo tyypeistä ja mihin materiaaleihin soveltuvat. 

Hot Flex silityskalvosta tehtyjä kuvia voi silittää puuvilla,polyesteri ja polyesteri/ puuvilla sekoitteeseen. Hot flex kalvoissa on Ökö -tex 100 -sertifikaatit. 

Glitter Flex silityskalvoja voi käyttää puuvilla, polyesteri ja polyesteri/puuvilla sekoitteeseen.

Glow flex kalvoa voidaan silittää puuvilla, polyesteri sekä Poly / Cotton mixes.

Stretch-Flex kalvo on suunniteltu vaatteisiin/ kankaille, jotka  joustaa. Soveltuu hyvin kankaille, jossa on elastaania (yli 5%), puuvillalle, polyesteri/puuvilla ja polyesteri/akryyli.


Paino:
7 g
Arvostelut 0 arvostelua