Persikka silityskuva 1kpl
Persikka silityskuva 1kpl

Persikka silityskuva 1kpl

Tanja Kähkönen
Tuotetta rajoitettu erä.
3,50 €
Sisältää alv. 24 %

Persikka yksi kappale tekstillä. Jokainen värikalvo painetaan kiinni silitysraudalla

Persikassa on neljä osaa, josta kuvio koostuu. Kalvot silitetään kiinni yksitellen painamalla silitysrautaa kuvan päällä ohjeiden mukaan. Voit tehdä joko kuvanmukaisen tuotteen tai sijoittaa tekstit tai kuvan kalvot oman mielen mukaan luoden näin oman uniikin tyylin. Näin saat silityskalvoista juuri sellaisen kuin haluat.


Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla tai polyesteri kankaille. Tarvitset silityskuvan kiinnitykseen silitysraudan, jämäkän alustan ja leivinpaperia. '

Aseta kuva paikoilleen niin, että kirkkaan kalvon tarrapinta tulee vaatetta vasten. Laita leivinpaperi päälle, paina silitysrautaa kohtisuoraa alaspäin noin 20-30s, poista varovasti reunasta nostaen kirkaskalvo. Jos kuva ei ole kiinnittynyt kunnolla toista silitysvaihe leivinpaperin läpi ja kokeile uudestaan.

Silitä vielä uudestaan leivinpaperin läpi, kun olet saanut kirkkaan kalvon irti ja suosittelen myös vielä lopuksi silittämään nurjalta puolelta. Kuva on kiinnittynyt hyvin, kun kuvasta näkyy tekstuuri läpi ja kun varovasti venytät hivenen kangasta kuvan reunoilta niin se pysyy paikoillaan. 

Jos silityskuva lähtee irti pesussa jostakin nurkasta, niin silitä vaan uudestaan kiinni vaatteeseen.

Paino:
7 g
Arvostelut 0 arvostelua