Sitruunoita 2 kpl viipaleita ja 2 kpl kokonaisia
Sitruunoita 2 kpl viipaleita ja 2 kpl kokonaisia

Sitruunoita 2 kpl viipaleita ja 2 kpl kokonaisia

Tanja Kähkönen
4,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sitruunoita 2 kpl viipaleita ja 2 kpl kokonaisia joilla voit koristella vaatteita tai asusteita mieleiseksi

Kuvat silitetään väri kerrallaan. Mukana tulee ohjeet. Vaate kannattaa pestä ilman huuhtelu ainetta ennen silitystä ja teipillä katsoa ettei vaatteen pinnalla ole irto nukkaa tai karvaa.

Aseta ensimmäinen kalvo ja noudata silitys ohjeita vaihe vaiheelta. Jokainen lämpöpainanta kerta silitysraudalla kannattaa tehdä huolella, jotta kalvo sulaa kiinni tekstiiliin kunnolla.

Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla tai polyesteri kankaille. Tarvitset silityskuvan kiinnitykseen silitysraudan, jämäkän alustan ja leivinpaperia. '

Aseta kuva paikoilleen niin, että kirkkaan kalvon tarrapinta tulee vaatetta vasten. Laita leivinpaperi päälle, paina silitysrautaa kohtisuoraa alaspäin noin 20-30s, poista varovasti reunasta nostaen kirkaskalvo. Jos kuva ei ole kiinnittynyt kunnolla toista silitysvaihe leivinpaperin läpi ja kokeile uudestaan.

Silitä vielä uudestaan leivinpaperin läpi, kun olet saanut kirkkaan kalvon irti ja suosittelen myös vielä lopuksi silittämään nurjalta puolelta. Kuva on kiinnittynyt hyvin, kun kuvasta näkyy tekstuuri läpi ja kun varovasti venytät hivenen kangasta kuvan reunoilta niin se pysyy paikoillaan. 

Jos silityskuva lähtee irti pesussa jostakin nurkasta, niin silitä vaan uudestaan kiinni vaatteeseen.

Paino:
7 g
Arvostelut 0 arvostelua