Ananas iso ja pieni
Ananas iso ja pieni

Ananas iso ja pieni

5,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

2 kpl ananaksia monivärisenä isompi ja pienempi koko. Voit koristella lähes, mitä vaatteita tahansa

Kaksi kappaletta ananaksia. Katso, että vaate on puhdas. Kannattaa pessä vaate ilman huuhteluainetta ennen silitystä.

Ota teipillä karvat ja nukka pois vaatteesta ennen silitystä. Yhdessä ananaksessa on kolme silitettävää osaa. Silitä yksi osa kerrallaan aina vaihe vaiheelta hyvin kiinni kankaaseen ennen uuden osan silittämistä. Kuvan mukana tulee silitysohjeet vaihe vaiheelta myös mukaan. 

Hauska tapa saada uutta ilmettä vaatteisiin nopeasti!

Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla tai polyesteri kankaille. Tarvitset silityskuvan kiinnitykseen silitysraudan, jämäkän alustan ja leivinpaperia. '

Aseta kuva paikoilleen niin, että kirkkaan kalvon tarrapinta tulee vaatetta vasten. Laita leivinpaperi päälle, paina silitysrautaa kohtisuoraa alaspäin noin 20-30s, poista varovasti reunasta nostaen kirkaskalvo. Jos kuva ei ole kiinnittynyt kunnolla toista silitysvaihe leivinpaperin läpi ja kokeile uudestaan.

Silitä vielä uudestaan leivinpaperin läpi, kun olet saanut kirkkaan kalvon irti ja suosittelen myös vielä lopuksi silittämään nurjalta puolelta. Kuva on kiinnittynyt hyvin, kun kuvasta näkyy tekstuuri läpi ja kun varovasti venytät hivenen kangasta kuvan reunoilta niin se pysyy paikoillaan. 

Jos silityskuva lähtee irti pesussa jostakin nurkasta, niin silitä vaan uudestaan kiinni vaatteeseen.

Paino:
7 g
Arvostelut 0 arvostelua