Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto
Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto

Lasten kaavapaketti, A0 -koko, pdf -tiedosto

3,50 €
Sisältää alv. 24 %

Lasten kaavapaketti sähköpostiisi lähetettynä ompeluohjeen kera. Luethan tilausohjeet tarkasti ennen tilausta.

♥ Kyseessä on A0 - kokoinen tiedosto PDF -muodossa. Sinun tulee viedä/lähettää PDF -tiedosto monistamoon joko sähköpostitse tai muistitikulla. Monistamossa kaava tulostetaan sinulle isolle arkille. Kaavaa EI VOI kasata kokoon leikkaamalla ja teippaamalla sivuja yhteen kuten varsinaisissa myynnissä olevissa pdf -kaavoissa. Monistamon hinnat riippuvat paikkakunnittain. Alla esimerkkejä, joista voit tilata/ostaa kaavan tulostuksen.

♥ Huolehdithan, että sähköposti tulee tilausvaiheessa oikein. Tiedosto tulee asiakkaan sähköpostiin hetimmiten tilauksen saavuttua. Mukana tulee myös  ompeluohjeet, joten tallennathan ne heti koneellesi/muistiin jottei ne veisi tilaa sähköpostistasi.

Monistamoiden hinnat on koottu omien tiedustelujen perusteella ja hinnat voivat poiketa mainitsemasta. Kannattaa kysyä tarjous!

--> Suvikaava (https://www.suvikaava.fi/)  Hinta alk. 7e (+ mahd.postitus) ja siitä eteenpäin paperimäärän mukaan. Jos sinulla on muita A0 -kaavatiedostoja, kannattaa samalla tulostuttaa useampi. Esimerkkihinta: 5kpl kaava -arkkeja yhteensä n. 10€ + postikulut.

--> Jyväskylä: DM Print (https://www.dmprint.fi/) , n. 6€/ kpl

--> Oulu: Kopiotori (https://www.kopiotori.fi/) n. 6€/kpl

--> Rovaniemi: Lapin kopio (https://www.lapinkopio.fi/) n. 5€/kpl


Kaavan tiedot:

Lasten paperikaavapaketista löydät lapselle lyhyt- ja pitkähihaisen paidan, perusmekon, ballerinamekon ja taskumekon. Helli ja Anna -mallin perus -ja ballerinamekkoihin pystyt ohjeiden mukaan lisäämään myös tyllit, jolloin saat lapsellesi loihdittua ihanan tylliunelman arkeen tai juhlaan. Helli -ballerinamekon helman pituus on suunniteltu niin, että malli on hyvä konttaavan taaperon päällä. Ella -taskumekon voi tehdä myös ilman taskuja. Tämä malli on loistava esimerkiksi lasten yöpukuun. Taskumekon helman lyhentämällä pystyt ompelemaan myös normaalin paidan erilaisella leikkauksella ja hyödyntämään mahdollisia kaapissa olevia tilkkuja. 

Lasten kaavapaketti sisältää ison A0 -kaavatulosteen sekä kirjalliset, lyhyet ompeluohjeet ompeluvaiheista. 

Kaavasta löytyy koot 80-164. Ompeluun tarvitset joustavaa kangasta, esimerkiksi trikoota sekä resoria päänteiden huuolitteluun. Tyllimekkoon tarvitsee trikoon lisäksi tylliä. Kankaan menekki riippuu kankaan leveydestä ja voiko sitä käyttää vain kuvion suuntaisesti. Esimerkiksi n. 160cm leveää, yhteen suuntaan leikattavaa jo esipestyä kangasta tarvitset koosta ja mallista riippuen seuraavanlaisesti:

Ulla: 50-80cm

Anna: 70-150cm

Helli: 70 -140cm

Ella: 70-150cm

Kaava on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. Kaupallinen käyttö ja kopioiminen kolmansille osapuolille kielletty.

Arvostelut 0 arvostelua