Viivakoodi silityskuva omilla tiedoilla
Viivakoodi silityskuva omilla tiedoilla

Viivakoodi silityskuva omilla tiedoilla

9,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tuote tehdään sinun antamilla numero tiedoilla. Kirjoita kommentti kenttään haluamasi luvut. Varmista, että antamasi päivämäärät ovat oikein.

Viivakoodin koko on noin A5.

Voit laittaa esimerkiksi lapsesi syntymäpäivän ja syntymäajan tai vaikka kaikkien lasten syntymäajat samaan viivakoodiin. Kolmen lapsen syntymäajat vielä mahtuu hyvin. Neljä tai sitä enemmän menee jo tiiviiksi, jolloin esimerkiksi kannattaa laittaa vaikka syntymävuosi ja kuukausi esimerkiksi. 

Mutta periaatteessa viivakoodin voi tehdä myös muista tärkeistä päivistä. Esimerkiksi kihlajais- ja hääpäivä tai mikä mieleen juolahtaa.

Voit kassalle mentäessä tilauksen lisätieto viestiosioon kirjoittaa halauamasi päivämäärät valmiiksi. Tarkista, että tiedot ovat oikein. Väärien tietojen antamisesta vastaa tilaaja. 

Saat tilauksesta tilausvahvistuksen, josta näet vielä viestiosiosta annetun päivämäärän ja jos näet siinä virhettä, voit asian korjata laittamalla tilausnumeron ja oikeat päivämäärät sähköpostiin. 

Kalvoina käytetään laadukkaita Hot Flex silityskalvoja, jotka on helppo silittää kankaaseen kiinni. Kalvot ovat PVC vapaita. 

Koska nämä tehdään aina erillisestä tilauksesta niin toimitusaika vaihtelee tilausjonon mukaan. 

Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua