Lasten kaavapaketti
 Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti  Lasten kaavapaketti

Lasten kaavapaketti

13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Lasten paperikaavapaketista löydät lapselle lyhyt- ja pitkähihaisen paidan, perusmekon, ballerinamekon ja taskumekon. Helli ja Anna -mallin perus -ja ballerinamekkoihin pystyt ohjeiden mukaan lisäämään myös tyllit, jolloin saat lapsellesi loihdittua ihanan tylliunelman arkeen tai juhlaan. Helli -ballerinamekon helman pituus on suunniteltu niin, että malli on hyvä konttaavan taaperon päällä. Ella -taskumekon voi tehdä myös ilman taskuja. Tämä malli on loistava esimerkiksi lasten yöpukuun. Taskumekon helman lyhentämällä pystyt ompelemaan myös normaalin paidan erilaisella leikkauksella ja hyödyntämään mahdollisia kaapissa olevia tilkkuja. 

Lasten kaavapaketti sisältää ison A0 -kaavatulosteen sekä kirjalliset, lyhyet ompeluohjeet ompeluvaiheista. 

Kaavasta löytyy koot 80-164. Ompeluun tarvitset joustavaa kangasta, esimerkiksi trikoota sekä resoria päänteiden huuolitteluun. Tyllimekkoon tarvitsee trikoon lisäksi tylliä. Kankaan menekki riippuu kankaan leveydestä ja voiko sitä käyttää vain kuvion suuntaisesti. Esimerkiksi n. 160cm leveää, yhteen suuntaan leikattavaa jo esipestyä kangasta tarvitset koosta ja mallista riippuen seuraavanlaisesti:

Ulla: 50-80cm

Anna: 70-150cm

Helli: 70 -140cm

Ella: 70-150cm

Kaava on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. Kaupallinen käyttö ja kopioiminen kolmansille osapuolille kielletty.

Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua