Toimitusehdot


Taide ja käsityö -verkkokauppa on TT Kähkösen (Y-tunnus 2339533-2)  ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy TT Kähkönen (Y-tunnus 2339533-2) , Seurankuja 12, 90820 Kello, 04578401888. TT Kähkönen pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset heti verkkopankilla tai kortilla, laskulla tai pilkkoa laskut kuukausieriin.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan.

Postikulut vaihtelee toimitustavasta riippuen:

Matkahuollon paketti 6,90€.

Postin paketti 5,90€.

Kirjelähetys postin kautta 3,90€.

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Jos haluat toimituksen tiettyyn toimipisteeseen, laita siitä viestiä erikseen tilauksen yhteydessä.


Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen paketeille on 2-5 arkipäivää. Kirjeille 3-6 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla.

Erikseen tilattavissa tuotteissa toimitusaika voi olla pidempi, jos tuote valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaan. Siitä ilmoitetaan tuote selosteessa erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan alkavaksi tuotteen vastaanottamisesta. Palautustilanteessa otathan aina mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen taidejakasityo@taidejakasityo.fi, tai soittamalla 04578401888. Saat ohjeet palautuksesta ilmoituksen yhteydessä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tekstiilituotteita ei saa pestä. Määrämittaan leikatulla kankaalla ei ole palautusoikeutta. Tarkista tilaamasi tuote aina ennen käyttöä. Mikäli tuote on pesty, on mahdotonta sanoa, koska mahdollinen virhe on tuotteeseen syntynyt ja näin vastuu siirtyy kuluttajalle. Tekstiilituotteissa on tuotekohtaiset pesuohjeet. Palautusoikeus ei koske yksilöllisesti teetettyjä tuotteita.

Asiakas vastaa palautuksista aiheutuvat kustannukset eli postituksen takaisin sovittuun osoitteeseen. Kun tilaus on palannut takaisin myyjälle ja tuote on todettu virheettömäksi. Maksamme tilaussumman kokonaisuudessaan asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Mikäli palautat vain osan tilauksen tuotteista, niin summa palautuu vain niiltä osin takaisin.

Mikäli asiakas on todennut tilaamansa tuotteen virheelliseksi, toivomme mahdollisimman pikaista yhteydenottoa taidejakasityo@outlook.com. Vaihtotilanteessa asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postikulut ja myyjä uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran. Mikäli korvaavaa tuotetta ei verkkokaupasta sillä hetkellä löydy, toimitaan tilanteessa asiakaspalautuksen tavoin. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleen lähettämisestä uudet lähetyskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.


Tilauksen noutamatta jättäminen

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Noutamattomasta paketista aiheutuu kaupalle huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka on lähetetty noutamatta toimipaikasta, perimme 15€ maksun, joka sisältää toimituskulut, palautuskulut sekä käsittelykulut.

Rahojen palautus käsitellään heti, kun tuotteet ovat palautuneet verkkokauppiaalle ja niiden myyntikunto on tarkistettu. Rahat palautetaan samalla maksutavalla, jolla tilaus tehtiin. Palautettavasta summasta vähennetään noutamatta jättämisestä koituneet maksu.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Tanja Kähkönen

Seurankuja 12 

 90820 Kello, FINLAND

 Puh. 04578401888

taidejakasityo@taidejakasityo.fi